Kemik 2

Dr. direktorji s Kidriča - KI , kje ste? Vse veste!

Veste za vzporedne ekonomije še iz YU, te in nadgrajene vzporedne ekonomije danes. 
Veste za krajo patentov in nagrade od doktoratov do poti v tujino do nagrad za tihi suport. 


Veste za dirigirano kadrovsko selekcijo, ki omogoča nadaljevanje vsega tega.
Veste za odtoke denarja, ki…….

Tako kot vi, je dr Jamnik kmalu spoznal večino te podlosti . Ne pa njene globine. Film mu je počil, ko je ugotovil, kako tečejo financiranja velikih EU projektov v Sloveniji.
Ko je spoznal, da bo od 100 milijonov evrov evropskih sredstev (poročali tudi mediji ) KI dobil le slabih 40 milijonov, ostalo pa si bo razdelila bruseljska mafija belih ovratnikov in slovenska državno - paradržavna mafija belih ovratnikov , mu je počil film ! In KI naj plačuje še lobista Draška Veselinoviča v Bruslju ? 
Jok brate. Ni hotel podpisati 30.000 evrov vredne vsakoletne pogodbe z Veselinovičem ! 
In odločil se je, da gre do konca !
Prijavil je Vidmarja . To se je zdelo bolj varno, kot razkritje mafijskih poslov pri EU projektih ali prijava kake druge vzporedne ekonomije.

Družinski "prijatelj" Veselinovič (kot so zapisali mediji !?! ), Jamnikov "prijatelj" Vidmar ( kot so zapisali mediji !?!), dolgoletni Jamnikov "prijatelj" , tudi dolgoletni direktor KI dr Pejovnik ( kot še vedno poudarjajo mediji !?!), ki si je drznil imeti poslovilni govor na njegovem grobu, ni pa dosegljiv za pričanje na sodišču za razkritje okrutnega, naklepnega in zahrbtnega umora svojega prijatelja, eminentnega slovenskega znanstvenika dr Jamnika,…….

Dr Pejovnik, vi ste ga tako aktivno iskali po telefonu tiste minute pred odhodom v Via Bono, a se vam ni oglasil . Vas je ignoriral ?! Potem so pa morali onemogočiti vžig njegovega novega mercedesa !

Dr Venturini, Dr Pejovnik , slovenska znanost, slovenska pravna stroka, slovenski mediji !!!, poštena slovenska javnost , 
PRIŠEL JE ČAS , KO NI VEČ ČASA !!!!
NI VEČ ČASA ZA IGNORANCO DOGAJANJA IN UMOROV VLADAVINE PRAVA V DRŽAVI !!!

KRAJE VELIKIH OBSEGOV, UMORI, IZSILJEVANJA, GROŽNJE , PREPOVED RAZMIŠLJANJA IN GOVORA O RESNIČNIH DEJSTVIH, MATERIALNA IN DUHOVNA BEDA SLOVENIJE , BOLEZNI IN IZSELJEVANJE !

DO KDAJ ŠE !?!
NAŠA USODA JE V NAŠIH ROKAH !!!